jamil close up

Mr. JAMIL ROETHOF

Jongste telg en derde generatie Roethof Advocaten.Van jongs af aan heeft mr. Jamil Roethof de advocatuur als zijn roeping gezien.

Mr. Jamil Roethof heeft zijn studie rechten in 2016 afgerond met als afstudeerrichting Nederlands straf(proces)recht. Zijn scriptie werd gewaardeerd met een 8. In augustus 2016 is mr. Jamil Roethof tot advocaat beëdigd. Echter is mr. Jamil Roethof reeds sinds 2010 werkzaam binnen het kantoor.

Mr. Jamil Roethof heeft weliswaar het vak met de paplepel ingegoten gekregen, maar weet als geen ander dat je in dit vak hard moet knokken om het beoogde resultaat te kunnen bereiken.

Mr. Jamil Roethof heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij weet op een natuurlijke wijze de relevante onderwerpen in een debat zich eigen te maken en bespreekbaar te maken. Hij is een echt mensen-mens. Mr. Jamil Roethof is wars van hiërarchie en niet snel onder de indruk van een situatie.De stijl van mr. Jamil Roethof kenschetst zich als relaxed – realistisch.

Mr. Jamil Roethof staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als specialist strafrecht. Voorts behandelt hij ook zaken op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en consumentenrecht.

Mr. Jamil Roethof heeft voor zijn beëdiging stage mogen lopen bij Anti incasso. Hij haalt grote genoegdoening uit het oplossen van voor de buitenwereld klein consumentenleed.

Mr. Jamil Roethof is per mail bereikbaar op info@roethofadvocaten.nl.
Telefonisch kunt u hem tijdens werkdagen bereiken op  0031(0)26-3705070 .
In geval van spoed is mr. Roethof telefonisch of per app bereikbaar op 0031(0)6-83796753.

footer_med