Heemskerckstraat 2, 6828 ZE Arnhem

026 370 50 70

Roethof Advocaten

Bezoekadres:
Heemskerckstraat 2
6828 ZE Arnhem

Correspondentieadres:
Postbus 30363
6803 AJ Arnhem

Tel: 026 370 50 70
Fax: 026 370 45 90

info@roethofadvocaten.nl

Parkeergelegenheid voor de deur is gratis.

Roethof Advocaten is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij vertrek vanaf “Arnhem Centraal Station” dient u uit te stappen bij de halte “Groen van Prinsterenstraat”. U kunt gebruik maken van de volgende buslijnen:

  • Lijn 5 richting Presikhaaf
  • Lijn 6 richting Elseweide / HAN
  • Lijn 60 richting Tolkamer
  • Lijn 62 Richting Duiven Centerpoort Noord

Of raadpleeg 9292.nl

Plan mijn OV-reis

CONTACT FORMULIER
Geachte lezer,
 
Wegens het Coronavirus is ons kantoor beperkt bezet tot nader orde. De adviezen van de overheid omtrent het Corona-virus zijn hierin leidend. Telefonisch en per e-mail zijn wij wel bereikbaar. Indien u een afspraak hebt ingepland, nemen wij contact met u op om te bezien of deze afspraak door kan gaan. Indien u ziek bent, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het secretariaat om de afspraak te verzetten. Zolang het virus heerst zullen wij voornamelijk gebruik maken van belafspraken.
Wij verzoeken u om niet ons kantoorpand te bezoeken zonder een uitdrukkelijke afspraak!
 
De rechtbanken en gerechtshoven zijn eveneens tot nader orde beperkt geopend. De meeste zittingen worden opgeschort, tenzij het rechtszaken met grote spoed zijn. Denk hierbij aan voorgeleidingen of hechtenis van verdachten, faillissementen, zittingen rond verplichte zorg en/of zorgmachtigingen, urgente familiezaken zoals uithuisplaatsingen of ondertoezichtstelling. In andere gevallen kan de rechtbank beslissen om de zitting digitaal (via Skype) of schriftelijk te laten verlopen. 

Het team van Roethof Advocaten