IMG_0345

Mr. ALINE BAKKER

Rechtsgebieden: Strafrecht en Personen- en Familierecht

Mr. Aline Bakker is sinds begin 2018 bij ons werkzaam. In 2017 heeft zij haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond met als afstudeerrichting straf(proces)recht. De jaren daarvoor heeft Aline zich vanaf het vmbo via het mbo en het hbo naar het wo toegewerkt. Met deze studieweg heeft zij een grote mate van volhardendheid, professionaliteit en integriteit ontwikkeld, eigenschappen die haar bij Roethof Advocaten nog dagelijks van pas komen. Daarbij heeft haar studieweg ertoe geleid dat ze met een grote verscheidenheid aan mensen in de schoolbanken heeft gezeten, van zeer moeilijk lerend tot grote talenten. Hierdoor heeft Aline met een ieder leren communiceren, ongeacht zijn of haar achtergrond, en kan zij op een natuurlijke wijze schakelen tussen lager en academisch niveau.

Wat Aline bezig houdt, is wat een mens beweegt en wat zijn of haar keuzes bepaalt. Omdat de beweging van de mens en de persoonlijke belangen binnen het Strafrecht en (in combinatie met) het Personen- en Familierecht uitzonderlijk zijn, heeft zij ervoor gekozen zich hierin te specialiseren. Aline is gedreven en bespraakt (maar niet brutaal) als gevolg waarvan het haar streven is om ieder onderwerp bespreekbaar te maken, ook in de rechtszaal.

Mr. Aline Bakker staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als specialist Strafrecht en Personen- en Familierecht.

Mr. Aline Bakker is per mail bereikbaar op info@roethofadvocaten.nl. Telefonisch kunt u haar tijdens werkdagen bereiken opĀ  0031(0)26-3705070. In geval van spoed is mr. Aline Bakker telefonisch of anders per app bereikbaar op 0031(0)6-30260895.

footer_med