Stagiaire gezocht

 

Ben jij de slimste rechtenstudent van de uni?

Roethof Advocaten is op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiaires die van aanpakken weten. We willen geen studenten met een zesjesmentaliteit. We zoeken stagiaires die de diepte in willen en een hoog niveau hebben. 

 

Onze voorkeur gaat uit naar een student Rechten (WO/HBO) (36 – 40 uur per week), die als keuzevak(ken) in ieder geval strafrecht en eventueel daarnaast personen- en familierecht volgt. Wij zijn een fris en dynamisch advocatenkantoor, gevestigd net buiten het centrum van Arnhem. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt en doen zaken die met name op het vlak van het strafrecht en personen- en familierecht liggen.

 

Als je bij ons stage gaat lopen, zul je alle facetten van het vak direct meekrijgen en ga je hier zelf ook een bijdrage aan leveren. Ben je geïnteresseerd naar aanleiding van bovenstaande? Stuur dan je sollicitatiebrief, CV en cijferlijst naar info@roethofadvocaten.nl.

 

 


 

Geachte heer, mevrouw,
 
Wegens het Coronavirus is ons kantoor beperkt bezet tot nader orde. De adviezen van de overheid omtrent het Corona-virus zijn hierin leidend. Telefonisch en per e-mail zijn wij wel bereikbaar. Indien u een afspraak hebt ingepland, nemen wij contact met u op om te bezien of deze afspraak door kan gaan. Indien u ziek bent, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het secretariaat om de afspraak te verzetten. Zolang het virus heerst zullen wij voornamelijk gebruik maken van belafspraken.
Wij verzoeken u om niet ons kantoorpand te bezoeken zonder een uitdrukkelijke afspraak!
 
De rechtbanken en gerechtshoven zijn eveneens tot nader orde beperkt geopend. De meeste zittingen worden opgeschort, tenzij het rechtszaken met grote spoed zijn. Denk hierbij aan voorgeleidingen of hechtenis van verdachten, faillissementen, zittingen rond verplichte zorg en/of zorgmachtigingen, urgente familiezaken zoals uithuisplaatsingen of ondertoezichtstelling. In andere gevallen kan de rechtbank beslissen om de zitting digitaal (via Skype) of schriftelijk te laten verlopen. 
 

Het team van Roethof Advocaten