Mr. M.R. ROETHOF

Grondlegger Roethof Advocaten
Rechtsgebieden: Strafrecht

 

Mr. Max Roethof heeft al in zijn jonge jaren als politieagent in Suriname zich de regels van de wet eigen gemaakt. Vanuit Suriname heeft mr. Max Roethof zich in Nederland gevestigd en na de studie Rechten opgewerkt als advocaat. In die tijd – de jaren 70 – was het geen vanzelfsprekendheid dat hij als man met een kleurtje carrière zou maken als advocaat. Een gezonde dosis doorzettingsvermogen heeft gemaakt dat mr. Max Roethof desondanks in Zwolle zijn carrière aanving op het kantoor Gratama.
Mr. Max Roethof heeft zich sinds die tijd ingezet voor de sociale advocatuur.

 

M.R. Roethof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

–        Strafrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

KANTOOR GESLOTEN

In de week van 14 – 21 augustus zijn onze advocaten in het buitenland. Uiteraard zijn we telefonisch en per mail wel bereikbaar. Eventuele acute zaken deze week zullen worden behandeld door onze waarnemer mr. Max Roethof of een andere collega.

Voor spoedeisende zaken kunt u mailen naar info@roethofadvocaten.nl of bellen naar het mobiele nummer van een van de advocaten.

Hartelijk dank voor uw begrip.