Heeft u een probleem van familierechtelijke aard?

Ons kantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht.

Een echtscheiding, een geschil over omgang, gezag, hoofdverblijf, kinderalimentatie of partneralimentatie..

Iedere burger kan van het een op andere moment in een personen- en familierechtszaak betrokken raken. Dergelijke zaken liggen vaak gevoelig en raken u en uw familie/ omgeving direct.

Natuurlijk wilt u dat een dergelijke procedure snel en met zo min mogelijke spanning verloopt. Vaak zijn bij bijvoorbeeld echtscheidingszaken kinderen betrokken. U zit dan niet te wachten op nog meer stress en spanning in een toch al moeilijke periode.

Het is dan ook van groot belang om dan direct een aanspreekpunt te hebben in een toch al onrustige periode. Wij bij Roethof Advocaten weten de weg in de regels van het personen-en familierecht en staan u bij, adviseren en begeleiden u bij diverse problemen betreffende het personen-en familierecht. Dit alles in voor u begrijpelijke taal.

Wij proberen, samen met u, naar een zo bevredigend mogelijke oplossing te zoeken voor het probleem. In het beste geval is dit een oplossing in samenwerking met de wederpartij. Soms is het echter nodig om de rechter erbij te betrekken en deze te vragen een beslissing te geven in het geschil, middels een zogenaamde verzoekschriftenprocedure.

Ook in het geval van ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing kan Roethof Advocaten u bijstaan.

Kortom

U kunt bij ons terecht voor persoon- en familierechtzaken die onder meer betrekking hebben op:

  • Verbreking samenwoning
  • Omgang en gezag
  • Ondertoezichtstelling / uithuisplaatsing
  • Naamswijzigingen